Veganboost Blog

Effectieve ingrediënten van de haar gummies

bij Saskia mulder op Mar 18, 2022

Haar gummies van VeganBoost

VeganBoost heeft gezondheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze hooggedoseerde haar gummies behalen maximale resultaten en voldoen aan alle regels en FDA richtlijnen, zodat maximale veiligheid is gegarandeerd. Enkel de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor ons én voor jou.

Ingrediënten van VeganBoost

Onze vegan haar gummies bevatten de volgende ingrediënten, waaronder allerlei actieve vitamines en mineralen:

 • Biotine
 • Choline
 • Inositol
 • Pantotheenzuur
 • Jodium
 • Zink
 • Vitamine A
 • Vitamine B6
 • Vitamine B12
 • Vitamine C
 • Vitamine D
 • Vitamine E
 • Foliumzuur

De smaak is volledig natuurlijk, want we gebruiken enkel echt fruit, een schepje suiker en kokosolie voor een lekkere smaak.

Waarom kiezen voor de unieke haarverzorgingsformule van VeganBoost?

Vitamine A

Vitamine A is een zeer krachtige formule, die vaak over het hoofd wordt gezien. Je vindt 'm terug in zoete aardappelen, boerenkool en wortels. Deze krachtpatser, die we ook wel palmitaat noemen, draagt actief bij aan de gezondheid van jouw huid en hoofdhuid. Dit komt doordat de vitamine de zuurstofcirculatie in het bloed bevordert, waardoor het lichaam in staat is om essentiële voedingsstoffen te vervoeren naar jouw haar. Daarbij hydrateert vitamine A, zodat een droge hoofdhuid verleden tijd is. Langer en sterker haar is niet langer een droom, dankzij deze formule van VeganBoost. De antioxiderende eigenschappen beschermen de haarzakjes tegen overmatig haarverlies of haaruitval.

Vitamine C

Vitamine C is een stuk bekender dan Vitamine A, maar dat het de haargroei stimuleert is vaak nog een verrassing. Een studie in het Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology biedt opheldering. De proefpersonen die een haarvitamine-complex met Vitamine C kregen toegediend, die vertoonden een snellere haargroei in vergelijking met diegenen die dit niet gebruikten. Ascorbinezuur (Vitamine C) is onmisbaar voor jouw lichaam, want zonder deze stof kun je geen collageen ontwikkelen en deze stof heb je juist nodig om het haar van binnenuit te versterken. Dit antioxidant helpt je jouw jeugdigheid te behouden en je hoofdhuid te beschermen door de strijd aan te gaan tegen de vrije radicalen. Vrije radicalen veroorzaken na verloop van tijd haaruitval, dus voorkom dit en slik je Vitamine C door VeganBoost te gebruiken!

Vitamine E

Vitamine E is essentieel voor de bloedcirculatie. Het beschermt en geneest niet alleen je haar, maar helpt ook om je gezicht in de plooi te houden. Het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels kun je uitstellen door Vitamine A en Vitamine E te gebruiken, want deze vitamines voorzien het huidoppervlak van zuurstof. Ook beschadigde haarzakjes knappen op, waarbij er met name wordt gewerkt aan de sterkte en elasticiteit van de cellen.

Vitamine B6

Vitamine B6 heeft een opvallend groot aandeel in het tegengaan van haaruitval. Door celvernieuwing te stimuleren, en zuurstof naar de hoofdhuid te transporteren, produceren haarzakjes gezonder haar. Er zijn diverse voedingsmiddelen die Vitamine B6 bevatten, namelijk kip, tonijn en zonnebloempitten. Neem je deze vitamine samen met het mineraal Zink in, dan versterk je het effect. Gezamenlijk blokkeren ze DHT (dihydrotestosteron), de boosdoener die haaruitval veroorzaakt.

Foliumzuur

Foliumzuur is vooral voor zwangere vrouwen een bekende vitamine, want deze stof helpt om het DNA te herstellen. Je ondersteunt de celdeling, zodat de haarzakjes weer in staat zijn om gezond haar te produceren. Dunner haar en uitval van haar voorkomen? Dát is de kracht van foliumzuur. Deze stof werkt optimaal, wanneer je het inneemt in het gezelschap van Vitamine B12. Onderschat de werking hiervan niet, want een tekort aan deze vitamines kan overmatige haarbreuk of haaruitval veroorzaken. Breng je lichaam in balans, slik VeganBoost.

Vitamine B12

Vitamine B12 ondersteunt de 'motor' van je lichaam door de vorming van rode bloedcellen in goede banen te leiden. Rode bloedcellen zorgen voor het vervoer van zuurstof naar de hoofdhuid, zodat je haar langer wordt. Slik je Vitamine B12? Dan merk je al gauw een toename van energie en word je vitaler.

Biotine

Biotine is echt onmisbaar. Dit stofje produceert vetzuren, die de gezondheid van jouw haar ten goede komen. Een tekort aan deze essentiële vetzuren heeft impact op je complete haargezondheid. Je zult last hebben van uiteenlopende klachten, zoals eczeem, roos, een droge, schilferige hoofdhuid en bros haar. Haaruitval is dan het vervolg en dat wil je nu juist voorkomen. Bij voorkeur haal je jouw vitamines en mineralen uit een gezond voedingspatroon, maar een biotine-supplement kan jouw lifestyle ondersteunen. Biotine ondersteunt de keratine in het haar, waardoor je haren sterker worden. Keratine komt je misschien wel bekend voor, want dit is waar jouw nagels, huid en haar uit zijn opgebouwd. Heb je naast haaruitval of broos haar ook last van puistjes? Neem een biotine-supplement in combinatie met B5, want hierdoor verklein je de kans op acne of puistjes.

Vitamine B5

Vitamine B5 staat ook wel bekend als pantotheenzuur. Deze vitamine helpt om de haargroei te stimuleren, want het ondersteunt de keratine levels in jouw haar. Heb je al last van haaruitval of breekt het snel af? Dan helpt deze vitamine om het haar opnieuw te laten groeien. Heb je een tekort aan Vitamine B5, dan groeit je haar waarschijnlijk nauwelijks. Haar en huid is afhankelijk van deze krachtige vitamine, want zonder deze stof heb jij geen glanzende, lange lokken.

Kokosnootolie

Kokosnootolie gebruiken vele mensen wereldwijd om de gezondheid van jouw haar en hoofdhuid te ondersteunen. Deze natuurlijke olie hydrateert het haar, omdat het vergelijkbaar is met onze natuurlijke oliën op de huid. Het helpt breuken en haaruitval te voorkomen. Masseer het ook eens in de hoofdhuid, zodat je een droge hoofdhuid voorkomt.

Dit is slechts een greep uit de complete lijst van actieve, gezonde ingrediënten van VeganBoost. Je haargroei stimuleren? Probeer de haar gummies van VeganBoost nu. 

Tags

Instagram