Your cart

Your cart is empty

Biotine shampoo - de sleutel naar gezond en stralend haar - Veganboost

Biotine shampoo - de sleutel naar gezond en stralend haar

Heb jij last van pluizig haar? Heb je vaker een bad hair day dan een goede of wil je gewoon je haar gezonder, voller en langer maken? Dan heb je vast al van alles geprobeerd, maar ken je onze Biotine shampoo al? 

Wat is biotine?

Biotine is een in water oplosbare vitamine die onderdeel uitmaakt van de vitamine B-familie. Het is onmisbaar voor de productie van keratine en keratine heb je nodig voor je haar en nagels. Deze belangrijke voedingsstof ondersteunt de haarstructuur en bevordert de gezonde haargroei. 

Hoe werkt biotine shampoo? 

Biotine shampoo is verrijk met vitamine B7, wat helpt om je haarfollikels te versterken en haarbreuk te verminderen. Biotine voedt de haarfollikels waardoor de gezondheid van je haar optimaliseert. De shampoo heeft verschillende voordelen:

  • Bevordert haargroei - regelmatig wassen met biotine shampoo stimuleert de haargroei en versterkt de wortels
  • Verminder haargroei - door het haar te versterken vanuit de wortel, voorkom je haarbreuk en verminder je gespleten haarpunten
  • Verdikt haar - gebruikers melden dat hun haar veel dikker is na het gebruik van de shampoo, waardoor het haar al gezonder oogt
  • Verbetert gezondheid van het haar - door alle essentiële voedingsstoffen te leveren, wordt jouw haar echt véél gezonder!

Waarom kiezen voor veganboost?

Veganboost is een lifestylebrand en maakt producten voor haar loyale community. De producten, zo ook de shampoo, bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Het bevat geen parabenen en sulfaten, waardoor mannen en vrouwen met allerlei haartypes het zorgeloos kunnen gebruiken. Krullend, steil, fijn of dik haar; de shampoo is zacht genoeg om échte resultaten te leveren. 

Hoe gebruik je de shampoo?

  • Aanbrengen op nat haar
  • 1 - 2 minuten inmasseren
  • Goed uitspoelen en eventueel herhalen
  • Voor topresultaat: Veganboost Biotine Conditioner

Shop de shampoo nu en merk al gauw het verschil. 

Previous post
Next post