Your cart

Your cart is empty

Satijnen elastiekjes - dit is waarom ik niet meer zonder kan - Veganboost

Satijnen elastiekjes - dit is waarom ik niet meer zonder kan

Vandaag eens een ander soort blog, want in plaats van informatie bieden wil ik nu eens een ervaring delen. Ik ben namelijk alles behalve modebewust en als ik dit werk niet had, echt niet op de hoogte van de laatste trends op dit vlak. Toch kon ik het niet laten om de satijnen elastiekjes van Veganboost eens te testen. Mijn lange blonden haren hebben veel krul en losse haren op mijn kleding, in het elastiekje en in de borstel zijn geen uitzondering. Ik dacht eigenlijk dat dit gewoon niet anders was. Maar, die satin scrunchies hebben hier verandering in gebracht.

Waarom satijnen elastiekjes mijn problemen oplossen

Satijnen elastiekjes hebben diverse voordelen, waarvan ik dacht dat het verkooppraatjes waren :-) Het materiaal is heerlijk zacht en glad en het draagt comfortabel, sure. Ik was ervan overtuigd dat het gladde elastiekje zo uit mijn haar zou glijden en dit op mijn lijstje met miskopen kon komen te staan. Guess not! Dit zijn de voordelen van de scrunchies van Veganboost:

✅ Vermindert haarbreuk en pluis
✅ Voorkomt klitten
✅ Zorgt voor comfortabele, luxe nachten
✅ Is OEKO-TEX 100 gecertificeerd
✅ Is vegan en vrij van dierenleed
✅ Behoudt elasticiteit 
✅ Blijft stevig in het haar zitten
✅ Bevat geen chemische stoffen

Stijlvol en veelzijdig

Mijn ervaring is dus dat ze helemaal niet uit het haar glijden! Ze zitten heel comfortabel en je merkt haast niet eens dat je iets draagt. De scrunchies zijn zacht, blijven goed zitten en draag je zelfs moeiteloos tijdens de nacht. En misschien het grootste voordeel: geen haarbreuk meer! Geen plukken haar in het elastiekje/doucheputje/op je kleding. Het blijft gewoon, in mijn geval, een bos blonde krullen. Daarbij zijn ze ook nog eens super stijlvol, waardoor ze voor elke gelegenheid geschikt zijn. 

Wil jij ook satijnen elastiekjes dragen?

Zorg er dan in elk geval voor dat je kiest voor een vegan en cruelty-free variant. Veganboost heeft ethische normen en waarden hoog in het vaandel, dus dan zit je altijd goed. Til je haarverzorging naar een hoger niveau en verzamel de scrunchies in drie kleuren en twee formaten. 

Je shopt de scrunchies hier. Enjoy!

Previous post