Your cart

Your cart is empty

Haartrends 2024 - Steel de show deze zomer! - Veganboost

Haartrends 2024 - Steel de show deze zomer!

Een goede haardag is een goede dag. We zeggen niet voor niets 'als je haar maar goed zit'. Deze zomer komen er weer allemaal gouwe ouwe haarstijlen terug en we zitten erom te springen. Ben jij toe aan een nieuw voorkomen en ben je op zoek naar inspiratie? Laten we de haartrends voor de zomer van 2024 eens uitlichten. 

Haartrends voor deze zomer

[1] Boardroom bob

Wil jij de boardroom bob ownen? Dan ben je niet de enige. De professional bob is terug en dé trend voor de zomer. Het is niet de klassieke bob, zoals we die kennen. Laat je een bob knippen? Doe dit dan bij je vaste kapper, zodat je zeker weer dat de lijnen super clean op de juiste lengte voor jou worden geknipt. 

[2] Blunt bob

Wil je geen gedoe en stylingproces, maar gewoon een blunt bob die altijd goed valt? Ga dan net als Hailey Bieber, om maar iemand te noemen, voor een korte haarlijn. Heerlijk nu de zon weer schijnt, om je nek haarvrij te hebben. Enjoy!

[3] Slick back

We schreven eventjes terug al over de trend de slick back bun. Deze trend was vooral zichtbaar op TikTok, waarbij de haren strak naar achteren werden gebracht. Om het af te maken kwam er een strakke knot of staart in, maar nu is slick back an sich al een stylish haardracht. Haarspray, gel en een goede borstel en breng maar naar achteren dat haar. Ook los!

[4] Textured crop

Voor mannen is de textured crop hip. De zijkanten korter en bovenop wat meer haar, om dit vervolgens lekker speels in te zetten. Heb je wat langer haar en/of krullend haar, dan is dit de trend voor jou. 

Wil jij een ander kapsel, maar is je haar momenteel te kwetsbaar of te kort? Begin dan nu direct met hair vitamins, zodat je snel een volle bos met sterk en gezond haar hebt!

Wil jij meer inspiratie voor de haartrends voor de zomer van 2024? Bekijk dan nu ons Pinterestboard. Succes!

Previous post
Next post