Your cart

Your cart is empty

Kleine elastiekjes - onze nieuwe gepatenteerde hair ties! - Veganboost

Kleine elastiekjes - onze nieuwe gepatenteerde hair ties!

Haaraccessoires komen in zoveel soorten en maten dat je zo het overzicht kwijt bent. De TPU haarelastiekjes van Veganboost zijn kleine elastiekjes die een groot verschil maken. Elke dag is een avontuur en dankzij de gepatenteerde kartelrand draag je de hele dag je haar in stijl. Voorkom haarbreuk en geef jezelf wat je verdient: duurzame schoonheid.

De voordelen van onze kleine elastiekjes

  • Uniek TPU-materiaal - dit sterke maar flexibele materiaal is speciaal ontworpen om haarbeschadigingen te verminderen. Traditionele elastiekjes breken het haar en verzwakken, maar deze kleine elastiekjes zijn zacht voor j lokken en behouden je kapsel.
  • Verminder haarbeschadiging - dankzij de gepatenteerde kartelrand van de TPU-elastiekjes wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Dit vermindert de kans op knopen en haarbreuk, waardoor je haar gezond blijft, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit betekent minder gespleten haarpunten gezonder ogend haar. 
  • Geschikt voor alle haarsoorten - Voor krullend, kroes, golvend, steil, kort, lang, dik en dun haar: deze anti-breakage hair ties zijn geschikt voor jou. Ze houden je haar stevig op zijn plaats zonder te strak te zitten of uit te glijden.
  • Vegan & dierproefvrij - Veganboost staat voor duurzame en ethische producten. Deze hair ties zijn vegan en dierproefvrij, zodat je geen dierlijke producten in huis haalt en je niet schuldig maakt aan testen op dieren. Zo draag je niet alleen bij aan je eigen schoonheid, maar ook aan een betere wereld.

Praktische informatie

In elke verpakking vind je 75 kleine elastiekjes, die beschikbaar zijn in de kleuren zwart, bruin en transparant. Of je nu een klassieke look wilt of een subtielere TIGHT hairstyle; we've got you.

Previous post
Next post