Your cart

Your cart is empty

Werkt een hoofdhuidmassage echt? Lees het hier > - Veganboost

Werkt een hoofdhuidmassage echt? Lees het hier >

Een hoofdhuidmassage klinkt als pure luxe, maar de voordelen ervan klinken steeds meer door in onze Westerse maatschappij. Steeds meer salons bieden een hoofdhuidbehandeling aan en dat is niet voor niets. De voordelen voor je gezondheid én beauty zijn namelijk indrukwekkend. Dit is waarom het de moeite waard is om te investeren in een gezonde hoofdhuid.

Wat is een hoofdhuidmassage?

Een hoofdhuidmassage is een techniek, waarbij je met je vingers of een tool, zoals een scalp brush, zachte druk uitoefent op de hoofdhuid. Deze eenvoudige behandeling doet wonderen voor je fysieke en mentale gezondheid. En daarbij is het echt fantastisch om bij weg te kwijlen.

De voordelen van een hoofdhuidmassage

  1. Stimulatie van de bloedcirculatie - door de zachte druk en wrijving op de huid, bevorder je de bloedcirculatie. Dit draagt bij aan een betere haargroei en een gezondere hoofdhuid. 
  2. Stressvermindering - heb je wel eens een hoofdhuidmassage gehad? Ik wel! Ik kan je vertellen dat het fantastisch ontspannend is. Je voelt je kalmer en relaxter, waardoor je ook minder vaak klachten als hoofdpijn en/of migraine ervaart.
  3. Gezonde haarwortels - een goede doorbloeding van de hoofdhuid zorgt voor haarwortels die optimale voedingsstoffen en zuurstof krijgen. Hierdoor krijg je dikkere, gezondere haren. 
  4. Schonere hoofdhuid - deze massage helpt ook om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen, met alle positieve gevolgen van dien. Let op: waag je niet aan de scalp picking trend, want dat werkt juist niet goed!
  5. Verbeterde opname van haarverzorging - een massage van de hoofdhuid helpt om haarverzorgingsproducten, zoals een masker, serum of olie, beter te absorberen. De poriën worden opengezet, zodat alles diep doordringt. 
  6. Verhoogt de concentratie - naast ontspanning heeft een regelmatige massage ook goede invloed op je concentratie en alertheid. Houd je geest helder en scherp!

Hoe doe je een hoofdhuidmassage?

Het uitvoeren van een hoofdhuidmassage is eenvoudig. Gebruik je vingertoppen of een speciale scalp massage brush. Maak zachte, cirkelvormige bewegingen over de hoofdhuid. Begin bij de basis van je nek en werk langzaam naar de bovenkant van je hoofd. Voor een optimaal resultaat gebruik je enkele oliedrupjes met goede ingrediënten. 

Investeer in een scalp brush 

Elke week een hoofdhuidmassage bij de lokale salon loopt flink in de papieren, maar een scalp massage brush kopen is zo gedaan. Dit zijn de voordelen van onze eigen Scalp Massage Brush:

  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Spa-magie in je eigen douche
  • Gemaakt met liefde en respect
  • Dagelijkse luxe voor je haar
  • Diepe reiniging waar je zo niet bij kan
  • 100% vegan en lief voor alle dieren
  • Bevordert de haargroei

Ben je overtuigd? Koop de borstel nu en begin jouw route naar mooier, sterker en dikker haar. Succes en enjoy!

Previous post
Next post